lördag 19 maj 2012

Gröt

Idag har Agnes provat sin första gröt. Vi vill gärna vänta med burkmat o så tills hon är 6 månader, men det är rätt viktigt att hon får smaka lite tidigare än så eftersom det är så helt annorlunda att äta maten än att dricka den. Det är ju inte kul om hon totalvägrar när det väl är dags för mat, så därför gav vi henne den första smakportionen gröt idag. Hon var superduktig o fick i sig det mesta :)

Annars har det varit en riktigt skön dag idag. Det har varit så otroligt mycket nu på slutet, visningar av lägenheten typ varenda dag vilket innebär att man verkligen lär hålla super rent, bortplockat o diskat precis hela tiden. Inte har man kunnat tvätta nå heller, vill ju inte gärna ha tvätt hängandes när det kommer folk o ska titta. Så vår tvättkorg var mer än full imorse, så idag har vi tvättat både här uppe o i tvättstugan. Betalar räkningar, diskar, bytt sängkläder både till oss osv. Dessutom tog vi en jätteskön promenad innan frukost imorse, helt underbart!

Nu på kvällskvisten har vi badat Agnes, hon tycker verkligen att det är sååå kul! Hon plaskar o plaskar o plaskar o plaskar, o skrattar hela tiden. Vårt lilla charmtroll :)

Nu ska vi snart slå igång en film, vet inte när det hände senast :)

Ps. Det gick ok runt Eskiln i tisdags, men vinst? Nej.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar