torsdag 7 juli 2011

Vår lilla ögonsten!

idag har vi äntligen varit på ultraljud. som vi har längtat!!! herregud vilken upplevelse, förmodligen det allra häftigaste som nånsin hänt både mig o daniel. att få se vår lilla skatt virvla omkring som ett litet yrväder på den där skärmen var helt enastående. vetskapen om att vår lilla ögonsten mår bra o växer gör mig till världens lyckligaste :) enligt vår barnmorska här så var vi beräknade till 5/12 o vi hade hoppats på att vi skulle bli beräknade lite tidigare än så, men det blev åt andra hållet istället. så nu är vi beräknade 16/12 istället o får snällt vänta 11 dagar till. vi kommer ju garanterat få världens finaste julklapp i allafall ;)

så nu kommer väl de här vecko-uppdateringarna stanna av en stund - vi har ju trott att vi gick in i v. 19 i tisdags, men nu går vi alltså in i v. 18 på lördag. så nu får vi ta om de sista två veckorna :)

1 kommentar:

  1. Oj va häftigt Therese!! Låter så himla coolt, och vilken fin mage du har :)

    Shit, du o Johanna kommer ju typ få barn samtidigt. Tror hon är beräknad till den 17/12! Så nån av er får antingen klämma ut snabbare eller hålla igen till senare :p Så ni kan föda samma dag menar ja!

    Tusentals lyckoönskningar till er, hoppas vi ses snart igen!

    Kram från mig (och Mathias)

    SvaraRadera