onsdag 22 februari 2012

Hon växer

Igår var vi på BVC igen, vanliga vikt o längd kollen. Hon växer så det knakar o har sån himla fin längd o vikt kurva! Igår var hon exakt 10 veckor o på de här 10 veckorna har hon växt 1 dm o gått upp 1,7 kg :) åh hon är så perfekt!!

Vi bjöd hit mamma, pappa, Malin, Carina o Lars-E på semlor igår, det var trevligt. Dessutom satte svärfar upp en "ställning" över skötbordet så vi kunde hänga upp en mobil till Agnes. Hon tycker den är sååå rolig, man hinner bara lägga ner henne på skötbordet så börjar hon skratta o prata :) det är så himla mysigt!

I söndags var jag o Daniel i Västerås hela dagen... Utan Agnes!! Det kändes jättekonstigt. Vi lämnade henne hos mormor o morfar o även fast man vet att det inte kommer bli några som helst problem så kändes det fruktansvärt att åka ifrån henne.. Men det gick bra, jag ringde bara hem o kollade läget 2 gånger på hela dagen så jag tycker att jag var rätt duktig ;) vi fick med oss bra mycket grejer hem också, bland annat en jättefin babysitter åt lilla skrollan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar