söndag 24 juni 2012

Midsommarhelgen

Nu är den över, o den har varit såå bra! I fredags hämtade vi upp mamma o pappa o åkte till Daniels föräldrar. Där åt vi lite lunch innan vi hämtade upp malin o gick till Karlberg o tittade på lite dans-runt-midsommarstången. Efter det gick vi tillbaka, grillade, spelade fotbollscrocket o hade det allmänt trivsamt. Klockan blev natt innan vi var hemma. Agnes var hur duktig som helst förstås, vi invigde sitt-delen också, så nu lär nog inte ligg-delen användas nå mer för Agnes älskade det där :)

Igår lämnade vi Agnes hos mormor o morfar för då skulle vi ut till vretarne o fira med våra fina vänner. Kallt som tusan o fullt av mygg, men inget regn som tur var, det klarade vi oss från i år :) vi grillade o körde 5-kamp, mitt lag vann förstås ;) hehe. Vi hade så himla roligt, precis som alltid! Klockan var närmare 2 när vi kom hem i natt.

Imorse ringde klockan 10.15, då gick jag ut på långpromenad med tjejerna.. Daniel sov vidare så det blev inte frukost förrän jag kom hem vid 12 :) efter en dusch åkte vi äntligen o hämtade vår lilla skatt! Hon hade varit så så duktig, gosat o haft det bra hos mormor o morfar :)

Agnes har sovit sen strax innan 20 så nu har vi intagit soffan o väntar på lite fotboll. Tack till alla er som har varit med o gjort den här helgen så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar