torsdag 28 mars 2013

Bebismys

Igår var jag o Agnes med Johanna, Carro, Tp, Marie o Ester till hembygdsgården o tittade på kycklingarna.. Agnes tyckte det var spännande, hon vinkade glatt åt dom små kycklingarna :) efter lite lunch så somnade hon på två röda ;)

Idag var vi iväg till Jossan o hälsade på lilla nyfödda Elias. Marie o Ester kom dit också, även Johanna.. Så himla mysiga förmiddagar både igår o idag. Bebisträff två dagar i rad :) det är så roligt att vi är tre stycken i vårt härliga gäng som har barn nu! Nu inser man också hur stor Agnes har blivit o man har svårt att förstå att hon nånsin har varit sådär liten ❤ idag var första gången Agnes, Ester o Elias träffades samtidigt o jag blev så stolt över Agnes som var så duktig o snäll med de två små :) hon var så nyfiken på både Ester o Elias, o efter att först bara ha tittat ordentligt på dom så ville hon även klappa lite försiktigt. Så duktig så! Min lilla älsklingstjej, hur mycket kärlek får plats i hjärtat egentligen?! ❤

Efter tacosmiddag, härlig lång-kvälls-prommis med syster o nån timme i tv-soffan med hjärtat så säger vi nu godnatt.. och GLAD PÅSK!















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar