tisdag 14 augusti 2012

8 månader

Igår kväll blev vi klara med renoveringstapeten, så skönt! Äntligen börjar man se att man gör lite framsteg :) pappa har hjälpt oss en hel del, men vi har faktiskt lyckats göra rätt mycket själva också.. Och för att vara första gången så tycker jag att vi gjorde det rätt bra :) men som sagt, det hade aldrig blivit såhär bra utan pappas hjälp. På torsdag ska vi börja måla o när det är klart ska fonden upp o sen ska vi äntligen få lägga in golvet, åh vad jag längtar!!! :)

Vi var till Västerås i lördags igen o nu har vi i princip köpt allt vi planerat att köpa, så nu vill man bara få upp allt :) till helgen får vi förhoppningsvis hämta våra köksmöbler som vi har beställt, kan knappt vänta tills vi får hem dom! Det ska bli så kul när Agnes rum, hallen o vardagsrummet blir färdigt :)

Agnes? Hon blev hela 8 månader igår o än en gång blir man rålös över hur fort tiden går.. Om 4 månader blir det 1årskalas! Crazy. Hon är verkligen helt sagolik, det har hänt så oerhört mycket de senaste veckorna. Hon börjar bli så stor, nu dröjer det nog inte förrän hon ställer sig upp :)

2 kommentarer:

  1. Hon är ju såååå söt,och grattis igen till ert hus,lilla familjen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så hemskt mycket Satu :) hoppas det är bra med er! Kram

      Radera