söndag 5 augusti 2012

Nu blir det vardag igen

Imorgon börjar Daniel jobba igen o därför har vi söndagsångest båda två. Jag ska förstås fortsätta vara hemma med vår underbara lilla älskling men jag har liksom typ hunnit glömma hur det känns att vara själv. Har varit så himla mysigt när vi har varit hemma alla tre! Helt sjukt att det redan har gått 7 veckor.. SJU VECKOR!

Det händer mycket på dagarna här, vi försöker renovera o fixa Agnes rum så fort vi har möjlighet (när Agnes sover), däremellan har vi rätt mycket besök o sånadär vardagliga saker som att laga mat, tvätta, diska osv. att göra. Så det rullar på kan man säga :)

Agnes är inne i en extremt aktiv period, det har hon iof alltid varit, men nu är det på en helt annan nivå. Hon är nyfiken på precis allt o skulle helst av alla smaka på allt hon kommer åt! Hon har lärt sig krypa också så nu är hon inte still en enda sekund ;) så jag lär väl inte få mycket gjort på dagarna nu när Daniel börjar jobba, haha.. Men det gör inget för det är såå ofantligt roligt att se hur hon håller på :)

Kvällarna spenderar vi ute på altan, framför OS-tvn. Helt ok ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar