måndag 24 september 2012

Helgen..

..är återigen förbi. Det går alltid lika fort. I fredags var jag ut o åt med jobbet. Jessica har fyllt 30 så vi hämtade upp henne o åkte ut till oti gård. Jag hade aldrig varit där, men nu lär det bli fler gånger för åh vad gott det var!

I lördags var vi sjukt effektiva på förmiddagen, vi brukar kunna vara det när vi väl sätter fart :p att Agnes sov i över 3 timmar ute på altan gjorde ju inte saken sämre, vi hann med hur mycket som helst här hemma :) framåt 13.30 åkte vi till min mormor o hälsade på, o påväg hem därifrån stannade vi till i fagerstahallen o kollade på när syster spelade innebandy. Agnes tycker det är såå kul!! Efter det beställde vi en varsin pizza o efter Agnes hade somnat vid 19.30 så fick vi ett ryck o började måla våra portaler, så nu är dom grundade, men det ska målas 2 gånger till :) blir bra när det är färdigt!

Igår var vi till Norberg, jag skulle träffa hon som ska spela på begravningen så vi kunde gå igenom låtarna. Efter det blev vi bjudna på lunch på Davidsbo. Sen var det liksom snart kväll :) det går undan.

Agnes är så rolig, hon ställer sig upp överallt, hela tiden. Hon är väldigt försiktig också när hon ska sätta sig igen, ner med en hand först innan hon böjer på benen o sätter sig :) kökslådorna är roliga att dra i, tur att vi har satt i lådspärrar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar